Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

0 Απεβίωσε ο Δημήτριος Γεωργίου Στράγγος


Η λύπη μας είναι μεγάλη. Εφυγε για το ταξίδι χωρίς επιστροφή, σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 90 χρόνων ο Στράγγος Δημήτριος του Γεωργίου, ο αγαπημένος μας μπάρμπα Μήτσος . Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Πέρκο.
Ενας εξαίρετος άνθρωπος με ευρεία μόρφωση που υπηρέτησε με αυταπάρνηση και καλοσύνη το χωριό μας. Από τη θέση του μόνιμου Γραμματέα της Κοινότητας μας υπηρέτησε συνολικά 28 χρόνια και εργάστηκε με ζήλο και μεράκι. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, σε συνεργασία, τόσο με τους εκάστοτε Προέδρους και τα Κοινοτικά Συμβούλια, όσο και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες προωθούσε τα θέματα της Κοινότητας και έδινε σωστές λύσεις στα κοινοτικά προβλήματα. Ήταν πάντα στη διάθεση των χωριανών, πρόθυμος και εξυπηρετικός, χωρίς να τηρεί ωράρια και αργίες. Διατηρούσε από τον πατέρα του το καφενείο-πολυκατάστημα ένα πρότυπο για την εποχή του σημείο εξυπηρέτησης για την ορεινή Ναυπακτία. Μας αφήνει ως παρακαταθήκη την καλοσύνη του και την αγάπη του για το χωριό μας . 
Αγαπημένε μας μπάρμπα Μήτσο θα μας λείψεις. Θα μας λείψει το εύστοχο χιούμορ σου, τα πειράγματα σου όταν παίζαμε δηλωτή ,η αφοσίωση σου και οι υπηρεσίες σου μέχρι τις τελευταίες μέρες σου στον Αη Νικόλα μας. Είναι σίγουρο ότι θα ανταμώσεις τον Αντώνη που μας έφυγε πριν από λίγες μέρες για να παίξετε την αγαπημένη σας δηλωτή. Υπήρξες ένας τεράστιος άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού. Καλό σου ταξίδι ,θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλόν παράδεισο κι από μένα γείτονα, θα μου λείψεις γιατί η παρουσία σου έδινε ένα ιδιαίτερο χρώμα στη γειτονιά , στην πλατεία και στο καφενείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου